Tuesday, July 3, 2012

Lendamisest

Kui hakkate kuhugi minema ja asute teele Tallinna lennujaamast siis nautige neid hetki kesk rahu, valgust ja lihtsust. Tallinna Lennart Meri lennujaam on siiani mu lemmik, sest 2ra eksida pole v6imalik, poed ei suru ennast peale ja ruumi on piisavalt ning mis eriti 2ge - lastel on oma m2ngunurk ning pisip6nnide transportimiseks k2rud. Kui ma Tallinnas olin, siis tundus, et oh, on ikka v2ike koht, nii palju erinevaid lende ja lennukid pooltyhjad, aga tegelikult on see luksus. Eestis elamine on yldse luksus, hoidke seda teadmist k6rva taga, k6ik, kes te selles luksuses elate, eriti nyyd, kus maasikaid lademetes ja p2ikest (loodetavasti) piisavalt.

Moskva lennujaama sattudes tuleks arvestada rohkete putkade, v2hese ruumi ja istekohtadega ning piisava seltskonnaga.
HongKongis on ruumi palju - lennujaam on ylisuur, aga ilus ja korrastatud systeemiga, klaasist ja klaar. Istekohad on tagatud, k6ikjal on tehnika appi v6etud ja teenindus on juba aasiap2rane - naeratav ja igati abivalmis. Sobiv vahepeatus ;)
Troopilistes lennujaamades tuleb arvestada kuuma v2lis6hu ja kylma sise6huga ning vahel lendavad linnud ringi (kuigi seda juhtus ka Moskvas:) Pisemates lennujaamades tuleb ise lennujaama jalutada, milles on oma romantiline v6lu, eriti soojas 6htup2ikeses.

Igal juhul, kasutage juhust ja reisige, kuhu hing ihaldab, kuni kytust j2tkub.
Nyyd, kus r2nnuriided said l6puks pestud, oli hea tagasi vaadata.
... Kellel on kodus pesumasin, mis teeb k6ike ise, siis armastage seda. Kellel on pesumasin, millega tuleb pesu ise kuivaks v22nata, siis hea seegi ;)


M6nusat k6igile!

3 comments:

  1. Nii tore, see lennujaamajutt toob kohe absoluutse ehedusega meelde toreda lendamiselevuse. Mis minu jaoks väljendub peamiselt meeletus vabadusetundes. Ehkki sama tunne tekib tegelikult mul ka bussis teel mõnda tundmatusse kohta. Või rongis. Või rattaga mõnd uut teed sõites. Veel aeglasemaks minnes käib sama määratluse alla jalgsi uusi nurgataguseid läbides ja lõpuks... on see sama tunne, kui istud ühe koha peal ja saad järsku täie selgusega aru millestki, mida kunagi varem ei taibanud. Ainult et lennukis on see suuremal kiirusel.
    Palju toredat teile Filipiinidel! Nautige troopilisi päevi! Eesti jääb ootama, kuni otsustate tagasi tulla. Ja maasikad, jahe Emajõe vesi ja põhjamaine valgus ei kao kuhugi. :)

    Brit (miskipärast tahab ta vägisi mu nimeks panna Unknown sisselogimisest hoolimata)

    ReplyDelete
  2. Ait2h, Brit, v2ga armas Sinust.
    Head ja vabadusehetki :)

    ReplyDelete
  3. Mul tuli nii suur armastuse tunne peale praegu.

    Eestis elada on luksus. Aitäh meenutamast! Ka sinu õde olla on luksus.

    (:

    ReplyDelete